Slapský pohár 2017


Ahoj, ahoj, ahoj, konečně tady máme rozpis závodů pro rok 2017.

Máme pro letošek několik změn. Jsou dvě nová místa pro pořádání závodů, jedno je jak už asi někteří vědí  Skalice – Slapy Marine, kde jsme domluvili 2 závody – První a Poslední vítr. Někteří řešili, kde se tam bude kotvit, tak se nebojte, je to právě schválně hned na začátku sezóny, kdy nebudou mít ještě tak plnou Marinu a pak je domluvené molo vedle u veslařů, tak že v pohodě zakotvíme.

http://slapy-marine.cz/stranka-slapsky_pohar___regata_2017-134.html

Dalším novým pořadatelem je rodina Linhartů, kteří byli loni sponzory SP. Ti pořádají závod,, Za 5 minut 12,, a to tedy doslova, protože jsme do teď čekali na schválení místa a termínu. Závod se pojede Z Hotelu Měřín u parníku a pravděpodobně program a vyhlášení bude probíhat nahoře v kulaté restauraci s krásným výhledem na vodu.

Atlantida letos nebude pořádat závody v rámci Slapského poháru. Tak že závodů bude sice míň, ale zase si zazávodíme na nových místech.

Děkuji všem pořadatelům, kteří opět letos pořádají závody, není to vždy tak lehké, jak to vypadá. A chtěla bych poděkovat i JKK, která nám v rámci SP nabídla propůjčení prostorů pro náš jeden závod.Nakonec se nesehnal další pořadatel. Ale každopádně díky.

A teď k závodům. Sezóna má 22 víkendů a závodů je sedm a do Slapského poháru se počítají letos všechny! Přeji Vám všem krásnou sezónu, mělo by to klapnout, protože nám konečně pro letošek zpomalili motoráky viz vyhláška na SPS.