Schůzka pořadatelů SP


Ahoj, dne 22.3. proběhla schůzka pořadatelů. V rámci začínající sezóny jsme si ujasnili termíny a průběhy jednotlivých závodů. Tady máte případné změny, nebo novinky:

 

PRVNÍ VÍTR SLAP- závod dálkový, časový. (  dle větru se závod pojede 3, nebo 4 hodiny. Všichni závodníci zůstávají po tuto dobu na trati)

Rozhodčí odpočítá lodě na trati.

PŮLMARATON – dálkový (21km)bójky budou rozmístěny tentokrát blíž, tak že jedna u mostu, druhá na Dlouhé míly. Během závodu se zadní bóje přisune před Atlantidu a dojezd bude před Atlantidou.

ATLANTIDA – dálkový, 3 h, tobogan – most

SLAPSKÝ  FIČÁK – NOVINKA – kategorie RC, LC a TC jedou jedno kolo. Ostatní po odjetí tohoto delšího kola počkají a následně pojedou ještě rozjížďky. Kolik se uvidí podle větru.

VÁNOČNÍ REGATA – dálkový, 3 hodiny, tobogan – most

12TI HODINOVKA – NOVINKA  – porada kapitánů v pátek vč. přihlášek. U tohoto závodu bude možné poslat vyplněnou přihlášku online. Start v sobotu v 8.00 ráno

DĚTSKÝ ZÁVOD – NOVINKA – během 12ti hodinovky bychom rádi pořádali dětský závod. Jedná se o děti do 15ti let. Zatím máme 3 lodě. Aby  se závod mohl uskutečnit, potřebujeme minimálně pět lodí.

ŠPANĚLSKÁ REGATA – NOVINKA – rozjížďky. Pro pomalejší lodě – RC,LC a TC jedno kolo. Ostatní po odjetí tohoto delšího kola počkají a následně pojedou ještě rozjížďky. Kolik se uvidí podle větru.

TRUC REGATA – dálka, beze změn

SLAPSEIDON – změna, startuje se z Modré loděnice. –  Dálkový

REGATA LAGUNA – dálkový, start z Modré, cíl se ujasní během sezóny.

POSLEDNÍ VÍTR – dálkový, 3 h, tobogan – most

POŘADATELÉ SE JEDNOMYSLNĚ SHODLI, ŽE BĚHEM JAKÉHOKOLIV ZÁVODU SE NEBUDE PODJÍŽDĚT ŽIVOHOŠSKÝ MOST.

Dále sleva pro jednočlenné posádky – kapitáni nebudou platit startovné za loď.

 

DALŠÍ OCENĚNÍ SP

ATLANTIDA CUP – počítají se sólo výsledky z 5ti závodů: První vítr, Atlantida, Půlmaraton, 12tihodinovka, Španělská regata

SLAPSKÝ VLK – účast ve všech 11ti závodech bez umístění do třetího místa

NEJLEPŠÍ KLUB, MARINA, ZÁTOKA – rozpočet – kolik lodí na vodě, kolik lodí závodí, kolik odjetých závodů

 

SLAPSKÝ VÝTAH

Jako každý rok otevření sezóny u Štěpána v JAMM CLUBU.

Termín 14.4.2016